Professionele gehoorbescherming

Verken ons aanbod gehoorbescherming

Werken in een lawaaierige omgeving kan ernstige gevolgen hebben voor het gehoor. Daarom is het van essentieel belang om de juiste gehoorbescherming te dragen.

Ons assortiment professionele gehoorbeschermingsproducten is specifiek ontworpen om de veiligheid en het comfort van de drager te garanderen, terwijl het gehoor optimaal wordt beschermd.

Waarom professionele gehoorbescherming belangrijk is

Langdurige blootstelling aan lawaai kan leiden tot gehoorschade en zelfs permanente doofheid. Gehoorschade is onomkeerbaar en kan een grote impact hebben. 

Professionele gehoorbescherming is daarom cruciaal om veilig te kunnen werken in een lawaaierige omgeving.

Ons assortiment

Wijngaarden VeiligGoed biedt een breed scala aan professionele gehoorbeschermingsproducten, zoals:

 • Oordoppen
 • Gehoorkappen
 • Otoplastieken (zie voor meer informatie de website van onze zusteronderneming Ronell; ronell.nl)

Onze producten zijn ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en maximale bescherming te bieden tegen schadelijk geluid.

Voordelen van onze professionele gehoorbescherming

 • Optimale bescherming: Vermindert het risico op gehoorschade en doofheid.
 • Comfortabel design: Gemaakt voor langdurig gebruik met maximaal comfort.
 • Duurzaam en betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige duurzaamheid.
 • Gecertificeerd: Voldoet aan de strikte veiligheidsnormen en certificeringen.
Professionele gehoorbescherming

Hoe werkt professionele gehoorbescherming?

Professionele gehoorbescherming werkt door het verminderen van de intensiteit van geluid dat het oor bereikt. Het dempt het geluid, zodat het op een veiliger niveau is, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het geluid.

Gehoorschade: Een stil gevaar

Gehoorschade is een arbeidsrisico dat vaak over het hoofd wordt gezien. Het is een sluipend gevaar dat zich langzaam kan ontwikkelen, vaak zonder duidelijke symptomen tot het te laat is. Eenmaal opgelopen gehoorschade is permanent en onomkeerbaar. De symptomen van gehoorschade kunnen onder andere zijn:

 • Tinnitus (oorsuizen)
 • Verminderd gehoor
 • Doofheid

Om de risico’s van blootstelling aan lawaai te verminderen, is het belangrijk om de juiste professionele gehoorbescherming te kiezen en deze correct te gebruiken.

De noodzaak van professionele gehoorbescherming

Het kiezen van de juiste gehoorbescherming is essentieel om de veiligheid van werknemers te waarborgen. Professionele gehoorbescherming van Wijngaarden VeiligGoed biedt:

 • Specifieke oplossingen: Afhankelijk van de werkzaamheden en de mate van blootstelling aan lawaai.
 • Aanpasbaarheid: Veel van onze producten zijn aanpasbaar om aan individuele behoeften te voldoen.
 • Voorlichting en training: We bieden ook voorlichting en training aan over het correct gebruik van gehoorbescherming.
Professionele gehoorbescherming

Over Wijngaarden VeiligGoed

Wijngaarden VeiligGoed, opgericht in 1979, is een toonaangevende leverancier van professionele persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en werkkleding. 

Met meer dan vier decennia ervaring in de branche, streven wij ernaar om bedrijven en individuen te voorzien van de beste oplossingen voor persoonlijke bescherming.

Missie & Visie

Onze missie bij Wijngaarden VeiligGoed is om een veilige werkomgeving te creëren voor iedereen. We hebben een duidelijke visie om de norm te zijn in duurzame veiligheid en om een inspirerende partner te zijn voor al onze klanten. 

Door continue innovatie, streven wij ernaar om de veiligheidscultuur binnen bedrijven te verbeteren en bij te dragen aan het welzijn van werknemers.

Waarom Wijngaarden VeiligGoed?

 • Deskundigheid en ervaring: Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, adviseren wij bedrijven en organisaties effectief over de geschiktste PBM’s en werkkleding.
 • Duurzaamheid en verantwoordelijkheid: Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en werken actief aan een duurzame toekomst door milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden (zie voor meer informatie ook onze website: duurzaambedrijfskleding.nl).
 • Klantgerichtheid: Wij staan bekend om onze klantgerichte aanpak. Onze adviseurs staan klaar om gepersonaliseerde oplossingen te bieden.
 • Uitgebreid assortiment: Van professionele gehoorbescherming tot hoogwaardige werkkleding, wij bieden een breed scala aan producten om aan alle veiligheidsbehoeften te voldoen.

Advies over professionele gehoorbescherming?

Benieuwd wat Wijngaarden VeiligGoed voor u kunt betekenen op het gebied van professionele gehoorbescherming? Neem contact met ons op via: +31 184 43 44 55 of info@veiliggoed.nl. Of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Professionele gehoorbescherming

Inhoudsopgave

Meer informatie?

Onze adviseurs helpen u graag of maken desgewenst graag een afspraak.

Tel: +31 184 434 455
Mail: info@veiliggoed.nl