Aangepaste PBM

Naadloze bescherming

De meeste PBM zijn universeel. Maar soms heeft u aanpassingen nodig. Zoals orthopedische schoenen of een veiligheidsbril op sterkte. Dit is geen overbodige luxe, want PBM die niet goed aansluiten, vormen een extra risico of zijn oncomfortabel. Onze PBM-adviseurs denken mee over gecertificeerde aanpassingen.

Onze mogelijkheden:

Orthopedische veiligheidsschoenen

Oordoppen op maat

Veiligheidsbril op sterkte

Onze mogelijkheden:

Orthopedische veiligheidsschoenen

Draagt u in het dagelijks leven aangepaste schoenen? Dan adviseren wij dat ook op uw werk te doen. Tijdens het werk worden uw voeten immers intensiever belast en is het risico op een blessure groter. In samenwerking met diverse merken en orthopeden kunnen wij orthopedische veiligheidsschoenen leveren. Deze heeft dezelfde veiligheidsnormeringen als een standaard veiligheidsschoen.

Oordoppen op maat

Wij bieden otoplastieken voor op de werkvloer. Met vloeibaar materiaal maken we een afdruk van uw oor. Deze wordt gescand en door een 3D-printer gereproduceerd. Het resultaat is een oordop van hars of siliconen die exact aansluit op uw gehoorgang. Het grote voordeel is het comfort: dragers voelen ze nauwelijks zitten. Daarnaast kunnen we diverse details aanpassen naar uw wensen.

De oordoppen zijn gecertificeerd en voldoen daarmee aan de voorgeschreven normeringen.

Veiligheidsbril op sterkte

Wij bieden veiligheidsbrillen op sterkte. Draagt u in het dagelijks leven een bril? Dan heeft u óf een overzetbril óf een veiligheidsbril op sterkte nodig. De laatste optie is uiteraard het meest comfortabel en vrij eenvoudig te realiseren. Samen met gespecialiseerde opticiens helpen wij u met de selectie van de juiste bescherming én de juiste sterkte.

Hiervoor werken wij samen met diverse leveranciers. Daarmee zijn de veiligheidsbrillen gecertificeerd en voldoen daarmee aan de norm.

Meer informatie over aangepaste PBM?

Neem contact op met onze PBM-adviseurs. Zij vertellen u graag meer.