Branches

Diverse sectoren

Elke sector heeft zijn eigen risico’s. Daarom zijn persoonlijke beschermingsmiddelen hard nodig en ontzettend belangrijk! Al jarenlang bedienen we tal van klanten in diverse sectoren. 

Omdat onze PBM-adviseurs meekijken op de werkvloer, kennen ze de risicovan het vak en kunnen ze passende bescherming bieden.

Overzicht branches

PBM industrieIndustrie
Zware omstandigheden kenmerken het werk in de (petrochemische) industrie. Beschermende kleding en PBM zijn dan van essentieel belang voor de veiligheid van de werknemers. Wijngaarden VeiligGoed bedient al jarenlang veel afnemers in deze sector. Hierdoor hebben we bewezen ervaring en een passend assortiment voor werkzaamheden in de petrochemie en de zware industrie. 

PBM offshoreOffshore 

Nederland is internationaal een belangrijke partner in de offshore. Er wordt veel werk verzet op schepen, olieplatforms en windparken. Deze werkzaamheden hebben hun eigen, specifieke risico’s. Wij hebben hierbij een decennialange ervaring in PBM opgebouwd. Zo kunnen we u voorzien van een gedegen advies op maat! 

Gemeente werkkleding

Gemeenten en overheden 

Gladde wegen, storm en schemer. Medewerkers bij waterschappen, gemeenten, sociale werkplaatsen en andere overheden werken regelmatig onder deze barre weeromstandigheden. Wij gaan de uitdaging aan om passende oplossingen te biedenHierbij zijn circulaire PBM en werkkleding een belangrijk onderdeel van onze persoonlijke adviezen. 

Bouw werkkledingBouw 

De bouwsector is een dynamische sector. Dat vraagt veel van de harde werkers: ze moeten hun werk niet alleen snel en goed doen, maar ook nog eens veilig. Daarom willen we hen graag helpen met comfortabele bescherming en opbouwend advies. Dat maakt het werk niet alleen veiliger, maar ook veel fijner!

 Installatie PBM ESDInstallatie 

Werken op moeilijk toegankelijke plekken waar geen statische werkkleding gedragen mag worden; dat vraagt om flexibele en veilige kleding. Maar ook in barre weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw zijn comfortabele werkkleding en werkschoenen noodzakelijk. We bieden allerlei producten aan die voldoen aan de gestelde normen in deze branche. 

Bosbouw groenvoorziening kledingBosbouw en groenvoorziening 

Werken in het groen en bosrijke omgevingen kent zijn eigen uitdagingen en risico’s. Denk aan insecten, werken op hoogte of werkzaamheden langs de weg. Degelijk werk vereist hierbij degelijke kleding en PBM. En dat zo comfortabel mogelijk, in koude en warme werkomstandigheden.

Logistiek kledingTransport en logistiek 

Veiligheid en zichtbaarheid zijn belangrijke kernwoorden in de logistieke sector. Dat zijn ook kernwoorden die ons aanspreken. Met een groot assortiment in kleding en schoenen is er altijd een passend aanbod. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan. Daarom gaan onze leveringen ook altijd gepaard met het beste advies voor veiligheid! 

Referenties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten uit de diverse branches?