Huisstijl

Aanpassingen naar wens

Naast het bieden van bescherming, hebben we ook de mogelijkheid om kleding aan te passen naar uw wensen. Zo creëert u een uniek kledingstuk voor uw personeel!

Selectie

PBM-selectie op basis van huisstijlkleuren

Emblemen toevoegen

Bedrukkingen, borduring of stickers

Specials

Samenstellen van een uniek kledingpakket

Uitstraling op de werkvloer

Uitstraling van uw personeel wordt steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven vragen erom, maar wij zien het ook als een goede mogelijkheid om draagvlak voor kleding te versterken. Want als uw werknemers trots zijn op hun bedrijfskleding, zal er ook meer draagvlak zijn om de kleding te dragen.

Huisstijl kleding

Bij de meeste trajecten speelt uitstraling een grote rol. Samen met marketingmanagers, productiemanagers en eindgebruikers bepalen we een representatieve, uniforme look. Een mooi gezicht op de werkvloer of bouwplaats!

Selectie
Hoe wij aan uitstraling werken? Dat begint al met het bepalen van één lijn. Hoewel elke functie andere kleding nodig heeft, is het goed mogelijk om dezelfde lijn vast te houden. Dat geldt niet alleen voor kleding, maar ook voor bijvoorbeeld helmen, schoenen en handschoenen.

Emblemen toevoegen
Kleding wordt persoonlijker door een logo. Vrijwel elk kledingstuk dat we leveren, heeft een bedrukt of geborduurd logo. Ook helmen voorzien we regelmatig van bedrijfslogo’s.

Specials
Onze specials zijn een unieke oplossing. Hierbij ontwerpen we gezamenlijk een nieuw kledingstuk. Aan de hand van uw wensen ontwerpen we een testmodel, dat we door eindgebruikers laten testen. Op basis van de testervaring passen we het testmodel verder aan. Veiligheid staat voorop bij het maken van deze keuzes, maar ook comfort wordt bevorderd door extra zakken, ritsen, isolatie en verstelbanden. Resultaat van dit proces is eigen, unieke werkkleding!

jas ontwerpen

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met onze accountmanager Julian Bal via telnr. 06-51743899 en plan een vrijblijvend gesprek in.