Referenties

Samenwerkingen

Voor ons is levering dagelijkse kost. Daar horen uiteraard het juiste advies en goede service bij. Maar met bepaalde klanten doorlopen we een speciaal traject waar we trots op zijn. Graag vertellen we enkele verhalen waarin we intensief samenwerkten met de opdrachtgever. Met als resultaat: een oplossing die perfect aansluit op de klantvraag. 

Bouwmensen

Bouwmensen leidt jonge vaklieden op. Veiligheid en uitstraling zijn belangrijke waarden in hun opleiding. VeiligGoed zorgt ervoor dat elke leerling er weer netjes bijloopt. De jaarlijkse aanwas van nieuwe leerlingen zorgt voor een logistieke uitdaging. Maar iedereen krijgt z’n pakketje netjes op naam uitgeleverd.

Damen Shipyards

Damen is al jarenlang onze klant en heeft een bedrijfscultuur die vergelijkbaar is met die van VeiligGoed. HSEQ-coördinator Christian Bazen vertelt over onze samenwerking voor een grootschalig project in Roemenië. 

Nature's Pride

Dit ambitieuze bedrijf zocht een oplossing voor comfort en uitstraling van het personeel. De logistieke afdeling werkt in verschillende koelcellen met verschillende temperaturen. Samen met VeiligGoed ontwikkelden en testten ze een unieke special voor de hele logistieke organisatie. 

ASSET Rail

ASSET Rail: een belangrijke partij in de spooronderhoud van diverse regio’s. Vanzelfsprekend is persoonlijke veiligheid een centraal thema tijdens het werk. In de afgelopen tijd hebben we samen met hen een unieke jas vormgegeven.

ASSET-Rail-Innorail

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Gemeenten hebben een belangrijke voorbeeldfunctie omtrent circulariteit. Gemeente Hardinxveld-Giessendam zocht daarom een duurzaam kledingpakket voor de buitendienst. Wij selecteerden een mooi en recyclebaar kledingpakket dat past bij ons inzamel- en recycletraject. 

Heijmans

Na een intensief traject van aanbesteding tot uitvoering is het nu zo ver; Heijmans heeft nieuwe bedrijfskleding en PBM in handen. Wij zijn trots op de fantastische samenwerking met deze ‘makers van een gezonde leefomgeving’.

Heijmans logo

Branches

Onze klanten zijn spelers uit verschillende branches. Benieuwd aan welke branches wij leveren?