Bij VeiligGoed zien wij veiligheidsschoenen als een onmisbaar onderdeel van je persoonlijke bescherming. We hebben dan ook veel ervaring met het adviseren en leveren van veiligheidsschoeisel. Van de bekende merken hebben we altijd voorraad liggen, zodat we snel kunnen leveren.  

Op veel werkplekken zijn veiligheidsschoenen verplicht. Ze bieden bescherming tegen veel risico’s en zijn leverbaar in verschillende beschermingsgradaties.

Welke schoen moet ik kiezen? 

Vernieuwde EN ISO 20345: 2022 normering voor veiligheidsschoenen
De wereld verandert en veiligheidsschoenen veranderen hierin natuurlijk mee. Denk hierbij eens aan vernieuwde grondstoffen, componenten, technieken en productieprocessen. Maar ook aan veranderende werkomgevingen, eisen van gebruikers en vernieuwde inzichten (mogelijk na incidenten of ongevallen). Deze veranderingen zijn meegenomen in de geactualiseerde versie veiligheidsschoenen normering EN ISO 20345. Lees hieronder meer.

werkschoenen, S3

Comfort

Je schoenen moeten goed zitten. Het is erg vervelend om dag in dag uit op oncomfortabele schoenen te lopen. Bij twijfel is het dan ook aan te raden om een schoen te passen. Neem daarbij je werkzaamheden in acht.  

De maat vormt het belangrijkste aspect in comfort. Krappe schoenen zijn ongezond en bovendien erg oncomfortabel. Bij te grote schoenen gaat je voet schuiven en zorgt dit voor blaren en zweetvoeten. Zorg ook voor de juiste breedtemaat.  

Onze merken

  • Atlas 
  • Elten 
  • Emma 
  • Bata Industrials 
  • Sixton 
  • Redbrick 
Bekijk ons assortiment

Ga direct naar

Meer informatie?

Onze adviseurs helpen u graag of maken desgewenst graag een afspraak.

Tel: +31 184 434 455
Mail: info@veiliggoed.nl

Advies

Het selecteren van de juiste schoen vereist zorgvuldigheid. Neem uw risico-inventarisatie of arbocatalogus als uitgangspunt en laat u adviseren door onze PBM-adviseurs, die veel ervaring hebben in verschillende werksituaties. Zo voldoet u aan de wet- en regelgeving en kunt u bovendien de werkveiligheid waarborgen. 

Batina Corporaal – Operationeel PBM-adviseur

Gratis E-paper

Zo kiest u de juiste veiligheidsschoen

Op welk mailadres wilt u deze poster ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op welk mailadres wilt u de E-paper ontvangen?