Over ons

Wijngaarden VeiligGoed

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende leverancier van PBM, schoenen en werkkleding. We hebben 3.200 klanten in diverse sectoren zoals de maritieme en offshore sector, de metaalindustrie, (petro)chemie, bouw, installatie en logistiek.

Ruim 50 jaar ervaring

Sinds 1970

50 medewerkers

Gemotiveerd personeel

5.000 m2 magazijn

Grote voorraad

98,2% leverperformance

Adequate levering

3.200 diverse klanten

Brede klantenkring

Met de voeten in de bagger

Onze klanten bevinden zich overal ter wereld. Kenmerkend zijn de hoge eisen op het gebied van veiligheid en levering. Deze uitdagingen pakken we graag op! Met onze expertise en persoonlijke dienstverlening zijn wij de afgelopen jaren sterk gegroeid. Jaarlijks mogen wij veel nieuwe klanten verwelkomen.

Ons familiebedrijf is al decennialang een bekende naam voor baggerbedrijven. In de Alblasserwaard, waar veel bekende baggeraars vandaan komen, hebben we een onmisbare functie gekregen. De klanten zijn gebleven en gegroeid, maar onze focus is verbreed: We zijn nu actief in diverse branches over de hele wereld. Want bescherming is overal hard nodig!

 

Onze missie

Aan de basis van onze maatschappij en economie staan de harde werkers. Maar juist deze harde werkers staan tijdens hun werk bloot aan veel risico’s. Bij Wijngaarden VeiligGoed willen wij hen voorzien van de juiste kennis en middelen, zodat ze goed beschermd zijn. 

Ondanks alle maatregelen vinden er jaarlijks helaas nog veel arbeidsongevallen plaats. Regelmatig ligt de oorzaak in het niet (juist) dragen van PBM. Ook zien we vaak problemen wat betreft beschikbaarheid van PBM. Zo ontstaat er een kloof tussen de wetgeving en de werkvloer. Met onze diensten pakken we deze uitdagingen aan:

  • Adequate levering
  • PBM-scans
  • Toolboxen
  • PRO-account

Dit is de basis voor persoonlijke veiligheid. Op die manier ontzorgen we veiligheidskundigen, magazijnbeheerders en teammanagers.

Onze PBM-adviseurs

“Als gecertificeerde PBM-adviseurs zijn we dagelijks actief om werkgevers wegwijs te maken in het doolhof van veilig werken. We maken van elke gelegenheid gebruik om kennis te delen!” 

Patrick Verheij

Coert de Jongste

Cees Adriaanse

Christian van de Vreede

Stefan de Wit

Batina Corporaal

Jonathan Romijn

Maurits van den Bosch

Ramon Eijkelenboom

Mark Meerkerk

Julian Bal

Charlotte Riske

Klaas Benschop

Klaas Benschop