Voor een meetbaar duurzaam resultaat 

PRO-account is onze belangrijkste tool waarmee wij duurzaamheid vormgeven. Wat is er allemaal mogelijk met PRO-account? 

Kort gezegd is PRO-account uw persoonlijke webshop. In PRO-account kunnen uw medewerkers zelf hun producten bestellen. U bepaalt als werkgever welke producten hij of zij mag bestellen en in welke hoeveelheden. Specifieke gegevens, bijvoorbeeld het afleveradres en kledingmaten, zijn hierbij gepersonaliseerd. Binnen deze kaders kunnen werknemers bestellen waar en wanneer ze dat willen. 

Met behulp van PRO-account is er actief kledingmanagement mogelijk. U heeft immers optimaal overzicht wat betreft de uitgegeven kleding en daarmee voorkomt u dat er te veel besteld wordt. Ook weet u per medewerker precies hoeveel er verbruikt wordt, zodat u de kans heeft om het verbruik te minderen. Dit bespaart veel kosten. Medewerkers krijgen volgens het nieuw-voor-oud-principe pas nieuwe kleding als de oude is ingeleverd (ter recycling). Ook kan de besparing van water, grondstoffen en CO2 worden berekend. Zo wordt de levensduur van kleding zo optimaal mogelijk benut en de productie van nieuwe kleding zoveel mogelijk gereduceerd.

Juiste kleding en PBM
Als werkgever wilt u uw medewerkers voorzien van de juiste kleding en PBM, maar vaak levert dit veel papierwerk op. Elke functie heeft andere PBM of een ander kledingpakket nodig. Daarnaast willen werknemers zo snel mogelijk een versleten kledingstuk vervangen en werken ze regelmatig op verschillende locaties. In zulke gevallen raden we bedrijven altijd onze persoonlijke webshop aan: PRO-account.


Diverse bestelmogelijkheden:
1. De beheerder of werkgever bestelt voor medewerkers
2. Medewerkers bestellen zelf, ná goedkeuring van de werkgever in PRO-account
3. Medewerkers bestellen zelf, zonder goedkeuring van de werkgever in PRO-account

 

Diverse bezorgopties:
1. Afleveren op locatie van uw bedrijf
2. Afleveren op huisadres
3. Afhalen in onze Safety Shop

 

Type saldo’s:
1. Euro’s
2. Punten

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact op met onze accountmanager Julian Bal via telnr. 06-51743899 en plan een vrijblijvend gesprek in.