Leverancier beschermende kleding, onze voordelen op een rij

Er valt wat te kiezen als het gaat om een leverancier beschermende kleding. Maar wat is echt belangrijk als je een leverancier gaat selecteren? Wij geven je een paar handvatten en geven op hoofdlijnen inzicht waarom onze klanten kiezen voor ons als leverancier beschermende kleding.

Voordat we ingaan op een aantal selectiepunten die handvatten geven voor het kiezen van de beste leverancier beschermende kleding voor jouw bedrijf, geven we graag een korte introductie van onszelf.

Direct contact opnemen met een adviseur van Wijngaarden VeiligGoed, leverancier van beschermende kleding? Bel ons via +31 184 43 44 55, of stuur een mail naar: info@veiliggoed.nl.

Leverancier beschermende kleding

Leverancier beschermende kleding; Wijngaarden VeiligGoed

Wijngaarden VeiligGoed is gevestigd in het Zuid-Hollandse Sliedrecht, langs de snelweg die loopt tussen Dordrecht en Gorinchem. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we een gevestigde naam in de leverancierswereld van persoonlijke beschermingsmiddelen. 

We bedienen meer dan 3.200 klanten, die actief zijn in verschillende branches. Van de maritieme en offshore sector tot de logistieke sector. En van de metaalindustrie tot de bouwsector.

Vanuit onze ervaring en expertise als leverancier beschermende kleding hebben we onze missie geformuleerd:

“Aan de basis van onze maatschappij en economie staan de harde werkers. Maar juist deze harde werkers staan tijdens hun werk bloot aan veel risico’s. Bij Wijngaarden VeiligGoed willen wij hen voorzien van de juiste kennis en middelen, zodat ze goed beschermd zijn.”

We zetten graag uiteen hoe we hier precies uitvoering aan geven, maar eerst meer over onze definitie van beschermende kleding.

Wat verstaan wij precies onder beschermende kleding?

De term ‘beschermende kleding’ is vrij breed. Als leverancier beschermende kleding focussen wij ons specifiek op beschermende werkkleding (en bijbehorende accessoires).

Alleen absolute topkwaliteit werkkleding nemen wij op in assortiment. Omdat deze voldoen aan datgene waarvoor ze zijn gefabriceerd, namelijk; beschermen van de eindgebruiker. Zoals eerder benoemd leveren wij beschermende kleding voor verschillende branches, die op deze pagina verder zullen worden uitgewerkt.

Leverancier beschermende kleding

Waar op te letten tijdens het kiezen van een leverancier beschermende kleding?

Graag helpen we je een eindje op weg met de keuze voor een leverancier beschermende kleding. Dat doen we aan de hand van de belangrijkste onderdelen waarop onze klanten ons hebben geselecteerd als leverancier beschermende kleding.

We adviseren vanuit daar tijdens het kiezen van een leverancier beschermende kleding te letten op:

 • Aantal jaar ervaring
 • Omvang van klantenbestand
 • Persoonlijke adviseurs met specialistische expertise
 • Professionaliteit op het gebied van IT, zoals klantenportal, etc.
 • Leverperformance
Inhoudsopgave

Hoe geven we uitvoering aan onze missie?

Eerder al gaven we een beschrijving van onze missie, namelijk personen voorzien van de juiste kennis en middelen om goed beschermd hun werk te kunnen verrichten. Maar hoe geven we hier handen en voeten aan? Daarvoor hebben we vier uitgangspunten opgesteld:

 • Adequate levering
 • PBM-scans
 • Toolboxen
 • PRO-account

Adequate levering

Met een uitzonderlijk hoge leverperformance van 98,2% maken onze klanten zich weinig zorgen over de juiste levering van onze producten. We doen wat we zeggen en we regelen het gewoon gelijk goed. Voor iedereen handig werken.

PBM-scans

Als leverancier beschermende kleding inventariseren we graag bij onze klanten welke producten het meest geschikt zijn om te gebruiken in hun situatie. Zo garanderen we ook op deze manier altijd de beste producten voor jouw bedrijf.

Toolboxen

We leveren niet alleen producten, maar ook kennis. We stellen toolboxen beschikbaar. Via een presentatie van één van onze adviseurs bij jouw op de werkvloer geven we je personeel een opfriscursus over de regels en het juist gebruiken van de producten.

PRO-account

De kers op de taart, als het aan ons ligt. Over ons PRO-account kunnen we lang praten. Het biedt onze klanten zoveel mogelijkheden. Maar in het kort is dit ons klantenportal, waar ook je medewerkers producten kunnen bestellen middels een puntensysteem. Wil je meer weten over het PRO-account? Lees dan verder op deze pagina.

Man met laskap

Onze voordelen

Vanuit onze ervaring hebben we een beeld geschetst van zaken waarop je kunt letten als je een leverancier beschermende kleding gaat kiezen. Natuurlijk hopen wij met je in gesprek te mogen komen om ons verhaal persoonlijk te vertellen en antwoord te kunnen geven op jouw vragen.

We zetten graag nog even alle onze voordelen op een rijtje:

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • We zijn met meer dan 40 medewerkers een stabiele leverancier
 • We hebben ervaring in verschillende branches
 • Persoonlijke adviseurs geven je altijd gericht productadvies
 • We hebben een leverperformance van 98,2%

Kennismaken en/of antwoord krijgen op al je vragen? We zien er naar uit je te spreken. Je kunt contact opnemen via +31 184 43 44 55, of stuur een mail naar: info@veiliggoed.nl.

Leverancier bedrijfskleding

Veelgestelde vragen

Als gespecialiseerde leverancier van bedrijfskleding richten we ons op het bieden van kwalitatief hoogwaardige en duurzame kleding, aangepast aan specifieke branchebehoeften. Onze expertise ligt in het bieden van oplossingen die zowel veilig als comfortabel zijn voor de gebruiker.

We werken samen met vertrouwde fabrikanten en volgen strikte kwaliteitscontroleprocessen. Onze bedrijfskleding voldoet aan alle relevante veiligheidsnormen en -certificeringen, om optimale bescherming te waarborgen in elke werkomgeving.

Absoluut. We bieden maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat de bedrijfskleding niet alleen voldoet aan veiligheidsnormen, maar ook de bedrijfsidentiteit versterkt door middel van branding, kleuren en specifieke ontwerpverzoeken.

Klanten kunnen contact met ons opnemen via onze website of telefoon. Ons team zal dan een persoonlijk overleg inplannen om de specifieke behoeften te bespreken, waarna een gedetailleerde offerte wordt verstrekt. Na goedkeuring van de offerte gaan we over tot productie en levering.