Nieuwe website: duurzaambedrijfskleding.nl

Categorie:

Duurzaamheid, circulariteit en maatschappelijk ondernemen. Het zijn termen die steeds vaker worden gebruikt. Maar hoe maak je het nu concreet? Hoe stel je een duurzaam kledingpakket samen dat ook nog eens in de smaak valt bij werknemers?

Dat zijn vragen die klanten ons steeds vaker stellen. En daarom hebben we het u zo makkelijk mogelijk gemaakt om op een eenvoudige manier een duurzaam kledingpakket samen te stellen. We ontwierpen een nieuwe webshop zodat u met een paar muisklikken duurzame bedrijfskleding snel in huis heeft.

Wat kunt u op de website vinden?
Allereerst hebben we de productieprocessen van onze duurzame leveranciers inzichtelijk gemaakt. Per fabrikant hebben omschreven hoe het productieproces verloopt, maar ook welke materialen er worden gebruikt en hoeveel er aan grondstoffen, water en CO2 wordt bespaard per kledingstuk.

Daarnaast vindt u al onze duurzame bedrijfskleding overzichtelijk weergegeven in de webshop. Selecteer een kledingstuk, kies maat en kleur en reken gelijk af. Makkelijker kan niet!

Meer weten over VeiligGoed? Onder ‘over ons’ vindt u meer informatie over ons MVO-beleid en VeiligGoed als organisatie en leest u verhalen van enthousiaste klanten.

 

 

Geïnteresseerd in een duurzaam kledingpakket?
Neem contact op met Julian Bal via j.bal@veiliggoed.nl of +31 651 743 899.

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media