ASSET Rail: Een eigentijdse jas!

Categorie:

Eén van de klanten waar we trots op zijn, is ASSET Rail: een belangrijke partij in het spooronderhoud van diverse regio’s. Vanzelfsprekend is persoonlijke veiligheid een centraal thema tijdens het werk. Daarnaast zijn uitstraling en duurzaamheid belangrijke thema’s. In de afgelopen tijd hebben we samen met hen een unieke jas vormgegeven. Graag laten we hen vertellen over hun ervaring met VeiligGoed:

“ASSET Rail staat bekend om zijn innovatief en toekomstgericht denken en handelen en in dit kader waren we op zoek naar een nieuwe en unieke ASSET Rail jas. Diverse collega’s binnen ASSET Rail hebben inspraak gehad over de vormgeving en het draagcomfort. VeiligGoed heeft de jas verder ontworpen en in productie genomen in nauw overleg met ASSET Rail. De samenwerking met VeiligGoed verliep erg prettig en de wensen van ASSET Rail zijn door hen goed gehoord.

Tekening ASSET RailAsset Rail werkkleding ontwerpen

Het is een mooie jas waarin uitstraling en comfort samenkomen en nog belangrijker: hij is van gerecycled materiaal. Hij is gemaakt uit onder andere plastic afval van flessen. Zo is dit een mooie manier om bij te dragen aan het MVO-beleid waar ASSET Rail voor staat.”

ASSET Rail

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media