Kledingpakket voor Damen Shipyards Galati

Categorie:

Met Damen hebben we al een jarenlange relatie. We zijn trots dat we diverse werven mogen beleveren. Maar we zien steeds meer een verschuiving van levering naar selectie en ontzorging omtrent kleding en PBM. Een mooi voorbeeld is het samenstellen van een compleet nieuw kledingpakket voor een van de grootste scheepswerven in Europa: Damen Shipyards Galatz in Roemenië.  

HSEQ-Coördinator Christian Bazen:
“In Galatz lag onze grootste scheepswerf, inmiddels is een grotere werf bij de groep betrokken. Eind 2017 kwamen zij met het verzoek voor een nieuw kledingpakket voor 3.000 werknemers. 

Het heeft iets meer tijd gekost dan verwacht, maar we zijn dan ook kritisch geweest op de huidige standaard. We hebben samen gekeken naar datgene wat minimaal nodig was, en tegelijk geprobeerd ‘nice to haves’ zoveel mogelijk in stand te houden. Zo kwamen we op een combinatie van de best practices.  

“Met zo’n intensief project is de eindoplossing beter dan 
wat we met een ‘quickie’ hadden kunnen realiseren”

We willen zoveel mogelijk draagvlak voor het kledingpakket creëren. Daarom heeft VeiligGoed een instructievideo in het Roemeens gemaakt. Een ideale oplossing om personeel te informeren en te motiveren om veilig te werken. 

Wat kenmerkend aan de samenwerking met VeiligGoed is, is de open en eerlijke omgang met elkaar. Dit geeft begrip en inzicht in de gemaakte keuzes. Met dit project hebben we gezamenlijk de mogelijkheden verkend, de onmogelijkheden opgelost en is de eindoplossing beter dan wat we met een ‘quickie’ hadden kunnen realiseren.” 

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media