Samenwerking met Bouwmensen

Categorie:

Lesgeven, Begeleiden, Netwerken. Het leven van een docent is een drukke business. Maar de zorg en veiligheid voor leerlingen verdient alle aandacht. Toch blijkt dit in de praktijk nog een heel gedoe. Bestellen, vervangen, de juiste maten… Hoe kun je dat efficiënter inrichten? 

VeiligGoed is specialist in werkkleding, werkschoenen en PBM. Al decennialang leveren wij bij tal van bedrijven. Ook bij opleidingen! Kijk hieronder wat we zoal doen voor Bouwmensen: 

Ons PRO-account is een belangrijk middel in het ontzorgen: aan de hand van limieten kunnen de leerlingen zelf hun pakket (bij)bestellen. Dit pakket wordt thuis of op school bezorgd. Wij houden direct contact met de leerling of de ouders. Op die manier hebt u er geen omkijken meer aan. 

Graag willen we ontdekken of we ook iets voor u kunnen betekenen. Veiligheid is immers een onmisbaar aspect in ontwikkeling van jonge vaklieden. Bovendien is het een mooi visitekaartje als de leerling er netjes bij loopt. Nietwaar? 

De meerwaarde van VeiligGoed: 

  1. Geen gedoe: ons PRO-account levert PBM- en kledingpakketten per persoon. Wij hebben direct contact met docent én drager of ouder. 
  2. Volledige service: we bekijken arbeidsrisico’s in de werkomgeving. En we kleden zowel docenten als leerlingen! 
  3. Train de trainer: risicobewustzijn is een vak apart. Wij faciliteren toolboxen en PBM-instructies. 
  4. Netwerkfunctie: wij staan in nauw contact met veel toekomstige werkgevers van de leerlingen! 

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media