Speciale jas voor Nature’s Pride

Categorie:

Nature’s Pride is leverancier van ruim 500 unieke groente- en fruitsoorten uit meer dan 70 landen. In Maasdijk worden deze producten gecontroleerd, gerijpt, verpakt en klaargemaakt voor verzending naar de klanten. Samen met Nature’s Pride hebben we een unieke special samengesteld voor de gehele logistieke afdeling.

Vanuit veiligheidsoverwegingen heeft Nature’s Pride besloten om een nieuwe jas voor de logistieke medewerkers in Maasdijk te ontwerpen. Zij werken in verschillende werkruimtes waar de temperatuur varieert van 2 tot 12 graden Celsius. De isolatiegraad moet dus niet te hoog, maar zeker niet te laag zijn. Daarnaast zijn er hoge eisen omtrent zichtbaarheid en hygiëne. 

Al snel bleek door de grote hoeveelheid wensen dat een standaardjas geen optie was. Daarom is er gekozen voor een exclusieve special. Dat is een intensieve en tijdrovende weg, maar het grote voordeel is dat deze veel beter aansluit bij de wensen van de klant. 

Continu verbeterproces
In samenwerking met VeiligGoed heeft Nature’s Pride het hele proces doorlopen om een custom made jack te creëren die aan al de eisen voldoet. Ze hebben bijvoorbeeld gekozen voor reflectieaccenten, contrasterende schoudervlakken en een ergonomische pasvorm. Ook uitstraling was een belangrijk aandachtspunt om een corporate identity te realiseren. Na feedback van de medewerkers is de jas helemaal gefinetuned.  Er is dus veel tijd gestoken in de beginfase van het project. Ook zijn er verscheidene testen met medewerkers geweest om zeker te zijn dat de isolatiewaarde van de jas voldoende is. Niemand wil tenslotte werken in een te koude óf te warme jas.  

Samenwerking
Nadat de jas definitief goedgekeurd was, heeft VeiligGoed een hele serie van alle maten geleverd en is er een passessie georganiseerd. De oude jassen zijn ingezameld en samen met VeiligGoed heeft Nature’s Pride deze laten recyclen. 

Door de intensieve samenwerking tussen fabrikant, leverancier en Nature’s Pride hebben we dit proces naar tevredenheid uitgevoerd. Er is snel geschakeld en zodoende zijn de deadlines ook behaald. De jas die nu gedragen wordt, is een jas die aan de wensen van alle medewerkers voldoet. Hierdoor worden ze met plezier gedragen en heeft de productie een mooie, uniforme uitstraling

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media