Nieuw kledingpakket voor HEBO Maritiemservice

Categorie: ,

Vanaf 2015 is Wijngaarden VeiligGoed een vaste leverancier van PBM en werkkleding voor HEBO Maritiemservice uit Rotterdam. In de afgelopen jaren is er veel veranderd, zowel op PBM gebied als aan de normeringseisen voor kleding. Maar ook bij HEBO zelf, door de snelle groei van het bedrijf. De samenwerking tussen HEBO en Wijngaarden VeiligGoed is altijd goed en constructief geweest.

Wij hebben HEBO kunnen ontzorgen door bijvoorbeeld de keuringen van redvesten uit handen te nemen. Door middel van een roulatiesysteem hebben de werknemers nooit zonder dit belangrijke veiligheidsmiddel hoeven werken.

Nieuwe kleding
Sinds dit jaar is er een nieuw kledingpakket met als doel de mensen beter zichtbaar te laten zijn en dus veiliger te laten werken. Ook was duurzame werkkleding een belangrijk speerpunt, zonder daarbij het comfort uit het oog te verliezen. Er is gekozen voor de duurzame kledinglijn ‘Fristads Fusion’. Deze lijn is gemaakt van oa. Lyocell en gerecyclede petfles.

PRO-account
Iedere medewerker heeft een eigen inlogcode waarmee hij/zij via de website van VeiligGoed kan inloggen op PRO-account. In deze PBM webshop van HEBO kan men vervolgens éénvoudig de producten bestellen, behorend bij zijn/haar functie. PRO-account is een belangrijke tool waarmee wij duurzaamheid vormgeven.

Janneke Ten Klooster-Bonsink van HEBO: “Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking met VeiligGoed (ondanks de afstand vanuit Zwartsluis is het geen enkel probleem). Ik heb goed contact/overleg met collega’s van VeiligGoed. Ideaal is dat men zelf kan bestellen en op elk gewenst adres kan laten afleveren.”

Over HEBO
HEBO is een Maritieme dienstverlener in de breedste zin van het woord. Dagelijks houden onze teams zich bezig met olie- en calamiteitenbestrijding, transporten, hijswerkzaamheden, bergingen en een scala aan ondersteunende diensten op en rondom het water. En dat zowel in binnen- als buitenland.

HEBO is altijd op zoek naar de meest veilige, efficiënte en aantrekkelijke oplossingen voor klanten. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staat centraal, net als bij Wijngaarden VeiligGoed. Een perfecte match dus!

webshop PBM bestellen

Meer informatie over PRO-account

Lees hier meer over PRO-account of neem direct contact op met een van onze adviseurs.

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media