Eerste paal nieuwe bedrijfshal Wijngaarden VeiligGoed

Categorie:

Op donderdag 14 juli 2022 is officieel de eerste paal geslagen voor de nieuwe bedrijfshal van Wijngaarden VeiligGoed. Patrick Verheij en zijn twee zonen Bram & Marijn hadden de eer om de knoppen te bedienen van de hei-installatie. Een bijzondere mijlpaal!

VeiligGoed is sinds 2000 gevestigd aan het Trapezium in Sliedrecht. De afgelopen tijd zijn er een aantal grote nieuwe klanten bij gekomen waardoor extra ruimte gewenst is. Na onderzoek is er besloten om uit te breiden op de huidige locatie. Daarnaast zal er direct een verduurzamingsslag gemaakt worden. Naast een warmtepomp, die sinds 2000 al in gebruik is, zullen er ook zonnepanelen op het dak van de nieuwe hal komen. Het streven is om de nieuwe hal in december 2022 gereed te hebben.

Wijngaarden VeiligGoed heeft inmiddels 40 medewerkers en is als familiebedrijf al ruim 50 jaar een bekende naam voor baggerbedrijven. In de Alblasserwaard, waar veel bekende baggeraars vandaan komen, hebben zij een onmisbare functie gekregen. De klanten zijn gebleven en gegroeid, maar de focus is verbreed: VeiligGoed is nu actief in diverse branches over de hele wereld, want veilige en comfortabele bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal hard nodig!

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media