Nieuwe bedrijfskleding en PBM voor Heras

Categorie:

De circa 600 medewerkers van Heras hebben binnenkort de beschikking over nieuwe bedrijfskleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM). Na een strenge selectieprocedure is Wijngaarden VeiligGoed als beste partij uit de bus gekomen en daar zijn we trots op!

Veiligheid staat bij Heras altijd op de eerste plaats en samen realiseren wij persoonlijke veiligheid op de werkvloer. Daarnaast zijn een snelle levering en goede beschikbaarheid belangrijke elementen voor Heras. De medewerkers van Heras kunnen immers niet zonder goede en veilige werkkleding en de benodigde PBM om veilig te kunnen werken. Daarom maken óók zij gebruik van ons PRO-account. In deze webshop kunnen de medewerkers zelf kun kleding en PBM digitaal bestellen. Het merendeel van deze bestellingen wordt de volgende dag geleverd, op een adres naar keuze. Zo hoeft niemand lang te wachten op veilige en comfortabele werkkleding.

Duurzaamheid speelt tevens een belangrijke rol in de keuze voor VeiligGoed. Zo staan er op de diverse locaties van Heras inzamelboxen om de oude kleding op een duurzame wijze af te voeren en te verwerken.

Wij wensen de medewerkers van Heras veel werkplezier in hun nieuwe kleding en wij zien uit naar een langdurige samenwerking

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media