Heijmans heeft nieuwe kleding in handen

Categorie:

Na een intensief traject van aanbesteding tot uitvoering is het nu zo ver; Heijmans heeft nieuwe bedrijfskleding en PBM in handen. Wij zijn trots op de fantastische samenwerking met deze ‘makers van een gezonde leefomgeving’.

Heijmans wil, net als Wijngaarden VeiligGoed, bijdragen aan het creëren van een gezonde en veilige werk- en leefomgeving. Iedereen wil schone lucht inademen, wonen in een fijne buurt, genieten van mooie natuur, werken op een goede werkplek, veilig reizen van A naar B en aan het einde van de dag weer gezond thuiskomen. Niet voor niets zegt Heijmans: ‘We werken veilig of we werken niet!’. Om veilig te kunnen werken is o.a. de juiste werkkleding en PBM van cruciaal belang. Werkkleding moet bijvoorbeeld aan de juiste normeringen voldoen maar ook comfortabel zitten om je werk goed uit te kunnen voeren. Werknemers van Heijmans dragen vanaf heden veilige en comfortabele werkkleding en PBM van Wijngaarden VeiligGoed!

Totstandkoming van onze samenwerking
In de aanbesteding die Heijmans vorig jaar heeft uitgezet waren de volgende aspecten van belang:

  • Veiligheid
  • Gebruikers
  • Circulariteit
  • Ketenregie

 

Belangrijk is daarnaast het continue verbeteren, verslimmen en verduurzamen van de kleding en BPM met als uiteindelijk doel: een volledig circulair kleding en PBM pakket, wat aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

Draagproef en passessies
Elke divisie binnen Heijmans heeft andere eisen die meegenomen zijn in een grondige voorbereiding. Om de gebruiker centraal te stellen is er een draagproef tot stand gekomen waarbij 50 medewerkers de kleding en PBM getest hebben. Daarna zijn er door heel Nederland passessies georganiseerd zodat elke medewerker de gelegenheid heeft gekregen om de nieuwe kleding te passen. Door middel van deze passessies kon vooraf de juiste maat in de persoonlijke webshop ingevoerd worden. In deze webshop, genaamd VeiligGoed Pro-account, kunnen nu meer dan 4.000 medewerkers zelf kun kleding en PBM digitaal bestellen. Het merendeel van deze bestellingen wordt de volgende dag geleverd, op een adres naar keuze. Zo hoeft niemand lang te wachten op veilige en comfortabele werkkleding.

In onderstaande video is het hele proces en het eindresultaat mooi in beeld gebracht!

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media